Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koláčky "Piňa Colada"

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Danca Danca

Náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 098 kJ /
4 326 kcal
Bílkoviny121,76 g
Tuky92,48 g
Vláknina21,36 g
Cholesterol 945 mg
Sodík 633 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy740,91 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Z uvedených ingrediencí vypracujeme vláčné těsto a necháme ho dobře vykynout (já zadělávám v DP). Krok 2: Zatímco těsto kyne, uvaříme hustý pudink z mléka, žloutku, cukru a pudinkových prášků hustý pudink, do kterého vmícháme plátek másla a necháme vychladnout (horký povrch lehce přetřeme kostkou másla, až se vytvoří tenká vrstvička, která zabrání vzniku škraloupu).
Ananas necháme na sítu dobře okapat a nakrájíme ho na malé kostičky. Krok 3: Vykynuté těsto na pracovní desce rozdělíme asi na 8 dílků (řídíme se požadovanou velikostí koláčků), z každého utvoříme bochánek a ty naskládáme na papírem vyložený plech.
Do každého koláčku uděláme dnem skleničky důlek, vyplníme ho pudinkem a okraje potřeme rozšlehaným vajíčkem. Krok 4: Přidáme kousky ananasu, lehce je do pudinku lehce vmáčkneme a každý koláč posypeme strouhaným kokosem.
Pečeme v troubě vyhřáté na 175°C dozlatova (horkovzduch cca 25-27 minut). Krok 5: Upečené, ještě teplé koláčky posypeme moučkovým cukrem.

Zveřejněno 26. 8. 2016

Poznámka autorky Danca

Inspirace v Knihovničce, upraveno podle vlastní chuti

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koláčky "Piňa Colada"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkDp

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Koláčky "Piňa Colada"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qkDp

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
recept na piňa coladu, koláčky pina kolada, top recepty koláč pina kolada, jak připravit piňa coladu

Suroviny:
mléko, máslo, sůl, vejce, cukr, mouka polohrubá, droždí, mléko, pudinkový prášek, cukr, žloutek, máslo, kompot ananasový, kokos, cukr moučkový

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu