Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Uzené s áčkovými brambory

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

10. 3. 2011 06:32

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie14 156 kJ / 3 383 kcal
Bílkoviny136,00 g
Tuky238,60 g
Vláknina22,00 g
Cholesterol 368 mg
Sodík 6,94 g
Sůl16,00 g
Sacharidy162,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Varný typ A je vhodný hlavně do salátů, pro vaření ve slupce na loupačku a jako příloha. Hlízy jsou po vaření tuhé, pevné. Nemoučnatí a nerozváří se ani, když je v hrnci zapomenete o chvilku déle. Můžeme jich uvařit více, dají se pak nádherně opéct, kolečka drží pohromadě, nerozpadají se a dají se otáčet, aby byly upečené z obou stran.

http://miric.unas.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Anna Kocikova

10. 3. 2011 09:28

:-))Bůček,nebo krkovička;-)nic nesmím:-Oale jím:-D:-DS tou cibulkou:-*+4:-p

Simona Skolakova

10. 3. 2011 07:36

Hezký receptík,ale já bych asi volila spíše krkovičku než bůček ;-)

clupmi

10. 3. 2011 07:30

Mně můj doktor také!!!;-)

Kadlik

10. 3. 2011 07:02

chybí mi tam - uvařené brambory omastíme sádlem, na kterém jsme bůček osmažili!!!:-8
no vidím, že jsem špatně četl...:-):-):-)
tak bych ještě - na sádle po osmažení zesklovatíme cibulku, a tímto brambory dozdobíme...

ale rozhlížím se, jestli náhodou za rohem nečíhá moje doktorka.... by mě zabila...;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: uzené maso v páře uzene maso na pare vaření uzeného v páře uzené a brambory uzené na páře uzené v páře uzené vařené v páře jak dlouho vařit uzené maso vaření uzeného masa v páře uzený bůček s bramborem jak dlouho vařit uzený bůček zelí uzené maso a brambory s pohankou vařené uzené v páře uzené maso vařené v páře uzený bůček brambor uzené maso vaření v páře v tlakovém hrnci uzený bůček brambory vaření v tlakovém hrnci uzený vepřový bůček vaření uzeného

Suroviny: bůček vepřový uzený, brambory, sádlo, okurky sterilované, sůl, ocet, voda

TopRecepty.cz

Uzené s áčkovými brambory

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2g2j