Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané zelí z červené řepy a gigantů

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Lubik

Snadný

Doba přípravy Těžko odhadnout..

Těžko odhadnout..

Suroviny

Porce: Hodně..

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie84 kJ /
20 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12,01 g
Sůl30,00 g
Sacharidy5,00 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Gigant i řepu okrájíme a nastrouháme. Samozřejmě každé zvlášť. Kdo má techniku, tomu se ušetří čas a síly - já musel ručně. Krok 2: Připravíme lák a ještě teplým zalijeme nastrouhanou zeleninu a necháme dvě hodiny stát. Krok 3: Poté naplníme do sklenic a sterilizujeme 20 minut na 80-85 stupňů.

Zveřejněno 2. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9Eg

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l9Eg

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Já bych sem dal fotku, ale už mi nejde dodatečně přidat.

Lubik: klikni na žlutý obdélník, kde je napsáno - Buďte první a přidejte fotografii....a půjde to.
Oprav si ty chyby, jak jsem tě prosila. I tady rozepiš jednotlivé suroviny hezky pod sebe...

trochu se v tom receptu ztrácím ... na první dojem z názvu jsem si myslela že je to něco jako čalamáda naložená směs z řepy a gigantů ale v postupu je nakrouhat každé zvlášt a o promíchání ani zmínka tak to je asi zelí z řepy nebo gigantů ... chtěla bych ještě poradit z mé zkušenosti že ten nálev prvně zcedit než se na zeleninu naleje - nevím někomu to nevadí ale vadí mi rozkousnout semínka hořčice:-) jinak se mi to líbí a posílám bodík

Zajímavý recept, ale nějak se mi nechce věřit, že by na cca 10 kg zeleniny stačil nálev ze 3/4 l vody a 1/4 l octa, ale můžu se mýlit, neumím si to nějak představit.;-)

Jana Remkova: zelenina si pustí i svoji vodu. Při plnění do sklenice vám voda stoupne vzhůru tak, aby byla zelenina cca 1,5 až 2 cm pod lákem. Nedávám zeleninu do sklenice moc řídkou.

Tématické fráze:
nakládané zelí s červenou řepou, nakladane zeli, čalamáda z červené řepy a zelí, čalamáda ze zelí a červené řepy, čalamáda z červené řepy, gigant recepty, nakladane zeli s repou, recepty z gigantu, gigant recepty, čalamáda s červenou řepou, cervena repa calamada, giganty recepty, nakládané zelí recept, zeli z gygantu, červené zelí, recept z gigantu, nakládané červená řepa recepty, čalamada s červeného ,řepa a cibule, nakladaný salát z červené řepy a jablek, kedlubna gigant recepty

Suroviny:
kedlubna gigant, řepa červená, voda, ocet, sladidlo, sůl, bobkový list, koření nové koření, semínka hořčičná, kmín celý

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu