Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 965 kJ / 709 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,38 g |
Tuky | 5,59 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 126,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Paradajky, cibuľu a papriku narežeme a dáme do hrnca.
Krok 2: Vložíme bobkový list, zázvor, nové korenie, klinčeky, horčicové semienka a rozvaríme.
Zmes pretrieme cez sito. Krok 3: Pridáme soľ, mleté čierne korenie, cukor a ocot podľa vlastnej chuti a varíme do potrebnej hustoty. Krok 4: Nalejeme do malých fľaštičiek a sterilizujeme 25 minút. Krok 5: Hodí sa do omáčiek, polievok a pod.
Zmes pretrieme cez sito. Krok 3: Pridáme soľ, mleté čierne korenie, cukor a ocot podľa vlastnej chuti a varíme do potrebnej hustoty. Krok 4: Nalejeme do malých fľaštičiek a sterilizujeme 25 minút. Krok 5: Hodí sa do omáčiek, polievok a pod.
Zveřejněno 10. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rajčatová šťáva - polotovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AYrP
Moje poznámka
Rajčatová šťáva - polotovar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AYrP
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 15 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 23 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno 14. 10. 2025 11:38:37
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 4 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 16 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 18 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 19 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 20 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 20 hodinami
Tématické fráze:
zavařená rajčatová šťáva,
šťáva z čerstvých rajčat,
příprava rajčatové šťávy,
rajčatová šťáva,
rajčatová šťáva zavařená,
rajčatová šťáva z čerstvých rajcat,
zavařená štáva s rajčat,
rajčatová šťáva recept,
čerstvá rajčatová šťáva,
recepty z čerstvých rajčat - šťáva z rajčat,
rajcatova stava s bazalkou,
priprava.rajcatove stvy,
šťáva z čerstvých rajčat recepty,
rajcatova stava top recepty,
rajčatová štáva recepty,
recept na rajčatovou šťávu,
rajčatová šťávarajčatová šťáva-recept,
šťáva z rajčat - recepty,
rajčata šťáva,
zavařená šťáva z rajčata
Suroviny:
rajče,
paprika sušená pálivá,
cibule,
bobkový list,
koření hřebíček,
semínka hořčičná,
koření nové koření,
zázvor čerstvý,
ocet vinný červený,
cukr,
sůl,
pepř
Komentáře (3)