Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 247 kJ / 59 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,38 g |
| Tuky | 1,38 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 17 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešné tiramisu hotové do deseti minut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkgo
Moje poznámka
Falešné tiramisu hotové do deseti minut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkgo
Nejnovější recepty
Rolády z plněné tortilly
Přidáno před 2 hodinami
Plněné hvězdičky z listového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Chuťovky s kuřecím raráškem
Přidáno před 3 hodinami
Uherské řezy z Jičínského salámu Pikant
Přidáno před 3 hodinami
Datlové kuličky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí datlová pasta
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
jitka cerna před 25 minutami
Kari s červenou čočkou a brokolicí
monyss před 48 minutami
Vepřové maso v mrkvi
Evellinka před 50 minutami
Pařížské rohlíčky (škaredé rohlíčky)
Fitulka před 1 hodinou
Nejlepší vaječný koňak
MarieBrozova před 2 hodinami
Řezy s tvarohovým karamelem
Koffi před 2 hodinami
Vánoční roládka
HelenkaKrizova před 4 hodinami
Bramborové šulánky s mákem
ZlataG před 4 hodinami
Vaječný koňak
Vigousek před 5 hodinami
Kynutý houskový knedlík 2
JitkaVyk před 5 hodinami
Tématické fráze:
falešné mascarpone,
falesne tyramisu,
tiramisu do hrnku,
falesny maskarpone,
falesny mascarpone,
falešné s mascarpone,
ostruzinova tiramisa,
hrnickovy tiramisu,
tiramisu za 5minut,
falešné maskcarpone,
tyramisu falessné,
maskarpone halesne,
falešná teramisu,
falešné maskarpone,
falešné tiramiccu,
falešné maacarpone,
falešné tiramisu jahodové,
neleychlejsi teramisu,
falsne tiramisu,
falešné tiramisu ze smetany
Suroviny:
piškoty cukrářské,
káva,
likér vaječný,
mascarpone,
smetana,
cukr,
likér vaječný,
kakao
Komentáře (3)