Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 247 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,38 g |
Tuky | 1,38 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 17 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 2,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešné tiramisu hotové do deseti minut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkgo
Moje poznámka
Falešné tiramisu hotové do deseti minut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Jkgo
Nejnovější recepty
Křupavé cuketové řízečky
Přidáno před 25 minutami
Cuketový wrap
Přidáno před 2 hodinami
Jogurtový koláč se zakysanou smetanou
Přidáno před 15 hodinami
Švestkový džem
Přidáno před 20 hodinami
Mrkvovo-jablečné muffiny bez přidaného cukru
Přidáno 16. 8. 2025 07:12:46
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno 16. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí špízy
Vevik před 14 minutami
Mandlová bábovka s vaječným koňakem
NellaGW před 36 minutami
Hubník s anglickou slaninou
kacaba10 před 11 hodinami
Jednoduché Margot řezy
Petreli před 12 hodinami
Nekynuté šátečky
Bohunka37 před 12 hodinami
Litý kynutý koláč - hrníčkový, rychlý
majka-24 před 14 hodinami
Švestkový drobenkový koláč s pudinkem
Lucia81 před 14 hodinami
Slaný cuketový koláč
ihrdlick před 15 hodinami
Kuře na leču
Ivet88 před 15 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Lelekovicero před 15 hodinami
Tématické fráze:
falešné mascarpone,
falesne tyramisu,
tiramisu do hrnku,
falesny maskarpone,
falesny mascarpone,
falešné s mascarpone,
ostruzinova tiramisa,
hrnickovy tiramisu,
tiramisu za 5minut,
falešné maskcarpone,
tyramisu falessné,
maskarpone halesne,
falešná teramisu,
falešné maskarpone,
falešné tiramiccu,
falešné maacarpone,
falešné tiramisu jahodové,
neleychlejsi teramisu,
falsne tiramisu,
falešné tiramisu ze smetany
Suroviny:
piškoty cukrářské,
káva,
likér vaječný,
mascarpone,
smetana,
cukr,
likér vaječný,
kakao
Komentáře (3)