Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 733 kJ / 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 0,86 g |
Vláknina | 20,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 150,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krůtí špízy teriyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rvz0
Moje poznámka
Krůtí špízy teriyaki
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Rvz0
Nejnovější recepty
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 41 minutami
Hokaido krémová polévka s kokosovým mlékem
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové taštičky se švestkovými povidly
Přidáno před 16 hodinami
Maminčina bažantí stehna
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový koláč s hruškami
Přidáno před 22 hodinami
Květákové kari s fazolkami edamame
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sterilovaná paprika s olejem
Michaela77 před 1 hodinou
Černá čočka s kořenovou zeleninou - příloha či teplý salát
Modraska před 2 hodinami
Borůvkové muffiny
olivka před 2 hodinami
Dvoubarevná hrníčková bábovka
Dagemar před 2 hodinami
Vepřové kostky na česneku
Nikijaho před 3 hodinami
Maďarská houbová polévka
Fitulka před 3 hodinami
Polévka z červené čočky s česnekem
KuchtinkaHaninka před 3 hodinami
Čevabčiči s bramborem
erikpatrik@email.cz před 3 hodinami
Rajská omáčka s karbanátkem
Aknytsirk před 3 hodinami
Kaše z ovesných vloček
Petr9 před 4 hodinami
Tématické fráze:
krůtí spizy,
krutí špíz,
špízy z krutího masa,
krůtí špízy v troubě,
teriyaki,
krůtí špíz recept,
teriyaki recept,
špízy recept,
krutí maso s teriyaki omackou,
špízy krůtí,
krůtí prsa teriyaki,
teriyky,
špíz z krůtího masa,
teriyaki recepty,
krůtí špíz s,
pečené krůtí špízy,
recept na krůtí špízy,
recept kruti spiz,
špíz krůtí,
recept na pečený krůtí špíz
Suroviny:
prsa krůtí,
semínka sezamová,
škrob kukuřičný,
voda,
cukr hnědý,
ocet jablečný,
česnek,
zázvor mletý,
pepř mletý
Komentáře (4)