Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 232 kJ / 1 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,48 g |
Tuky | 43,27 g |
Vláknina | 10,40 g |
Cholesterol | 150 mg |
Sodík | 961 mg |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 214,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 28. 4. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlé rizoto z vařené rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWZR
Moje poznámka
Rychlé rizoto z vařené rýže
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yWZR
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 4 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 10 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 14 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno před 15 hodinami
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 1 hodinou
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 1 hodinou
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 1 hodinou
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 1 hodinou
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 1 hodinou
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 2 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 2 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 2 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 3 hodinami
Nejlepší litý perník
Noumik před 3 hodinami
Tématické fráze:
rychly oběd s rýží,
recepty z vařené rýže,
rychlý oběd z rýže,
rizoto z vařeneho masa,
rychlé vaření recepty,
rizoto z uvařené ryže,
rychlé recepty z rýže,
rizoto s vařeneho masa,
rychlá večeře z rýže,
obědy s rýží,
rychlý recept s rýží,
obědy z rýže,
rychlé recepty s rýží,
oběd z rýže,
zbyla varena ryze,
co s rýží která zbyla,
recepty s rýží,
hovězí rizoto,
jarni rizoto rychle,
oběd s ryzi
Suroviny:
rýže,
sýr gouda,
tuk,
cibule,
mrkev,
okurky sterilované,
hrášek sterilovaný,
sůl,
pepř
Komentáře (4)