Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 054 kJ / 1 925 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,90 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 29,17 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 6,50 g |
Sůl | 16,20 g |
Sacharidy | 352,03 g |
Postup přípravy
Pak přidáme všechny ostatní suroviny a vymísíme těsto, které necháme asi hodinu kynout. Krok 2: Po vykynutí těsto propracujeme, uděláme z něj úzký, dlouhý bochník a ten dáme nakynout na plech s pečícím papírem nebo fólií. Krok 3: Po vykynutí potřeme vodou a upečeme ve vyhřáté troubě (210°C/10 min, 190°C/asi 30-40 min).
Hotový opatrně přeložíme na mřížku vychladnout.
Zveřejněno 20. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chléb pro celou rodinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ov9B
Moje poznámka
Chléb pro celou rodinu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ov9B
Nejnovější recepty
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno před 9 hodinami
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno před 9 hodinami
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno před 9 hodinami
Domácí třešňový sirup
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté knedlíky
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s brokolicí, paprikami a baby špenátem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tuňáková pomazánka s tvarohem
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Sahula před 6 hodinami
Tuňáková pomazánka se sušenými rajčaty
Sahula před 6 hodinami
Vepřové výpečky na černém pivu
Sahula před 7 hodinami
BeBe střecha s banánem
Majavcelicka před 10 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Jakubka před 10 hodinami
Jihočeská kulajda
poirotka před 10 hodinami
Kuřecí špalíčky na divoko
poirotka před 10 hodinami
Tvarohový koláč s borůvkami
marsa.marsa před 10 hodinami
Tématické fráze:
recepty pro rodinu,
chleb co dlouho vydrzi recept
Suroviny:
kefír,
voda,
kmín drcený,
cukr,
sůl,
olej,
brambory,
mouka žitná chlebová,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká,
droždí
Komentáře (2)