Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 340 kJ / 1 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 229,31 g |
| Tuky | 51,34 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 470 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 30,12 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 20. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová pečeně na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5XD
Moje poznámka
Vepřová pečeně na šalvěji
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q5XD
Nejnovější recepty
Salát Emerald
Přidáno před 3 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 3 hodinami
Florentýnky z ořechové směsi
Přidáno před 4 hodinami
Kakaové pusinky
Přidáno před 4 hodinami
Linecké cukroví s mandlemi
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční nepečená roláda podle Kamily Nývltové
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramboráčky
Anickamanicka před 28 minutami
Domácí langoše
Jurkano před 31 minutami
Perníčky
horakova654 před 56 minutami
Kuřecí prsa po francouzsku
Javor před 1 hodinou
Bábovka (hrníčková, olejová)
Dasa65 před 1 hodinou
Pohanka se smaženou cibulí a slaninou
Michal_amater před 1 hodinou
Vařená majonéza
SenBri před 1 hodinou
Masové kuličky na způsob guláše
BinaSa před 1 hodinou
Hamburská vepřová kýta
Misa12345 před 2 hodinami
Nepečená kokosová roláda
HanaBerankova před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové na šalvěji,
vepřová pečeně na šalvěji,
vepřová pečeně,
pečeně na šalvěji,
minutka z vepřové pečeně,
vepřová pečeně recept,
vepřová pečeně minutka recepty,
vepřové plátky na šalvěji,
maso na salveji,
vepřová pečeně recepty,
vepřová pečeně recept jako minutka,
vepřové pečeně na na šalvěji,
veprova na šalvějí,
vepřova pečeně minutky,
vepřový plátek na šalvěji,
vepřová pečeně minutka,
vepřová pečeně šalvěj,
vepřévé na na šalvěji,
vepřové na šalvěji příloha,
vepřové se šalvěje
Suroviny:
pečeně vepřová,
šalvěj,
sůl,
pepř,
jablko,
máslo
Komentáře (29)
fazolka2009:
Přijde mi, že se zbytečně iritujete (možná ne, ale mně to tak připadá)
Co napsala Pajaja: úúúúúplně dole kromě toho, že by se udusila? (no, možná škoda že to nerealizovala)
Napsala: "...na obrázku to vypadá, jako by tam k masu nebyla žádná šťáva."
Je na obrázku šťava? Nevím, já ji tam taky nevidím...
Napsat: "Suche maso bez stavicky nikdo u nas nerad" je totéž, jako napsat: Suche maso bez stavicky mame u nas vsichni radi.
A uz nereaguji protoze to nema pridanou hodnotu a k nicemu to nevede. Asi nejlepsi to bude smazat a publiknout az budu varit priste s poradnou davkou stavy.
Priste specialne foto pro tebe plavajici ve stave a nastrojene jak z Hiltonu
Bohuzel na fotaku nemam rezim stava a fotky ala PAJAJA. Je smesne (kazdy si nazor udela sam) hodnotit dle fotky, zda je pecene stavnata
Nehlede, ze tva priprava muze plavat v sosu a nekdo jiny to moc nemusi. Takze v tomto receptu zalezi jak si to kazdy podleje, v mem pripade akorat, nikdo si na suchost nestezoval a nemusel zapijet s kazdym soustem aby polknul, dokonce ani deti ne a ze ty jsou na toto az prilis vnimave a suche veci nemusi...
Sb
Pajaja: Jinak kdyby pani chytra aranzerka lepe studovala v hrnci stava je, priste budu fotit misto starym kompaktem zrcadlovkou at mate dobry pocit z fotky aniz byste to uvarila...