Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík na zázvoru a šalvěji pečený

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

24. 2. 2010 15:25

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 573 kJ / 615 kcal
Bílkoviny3,52 g
Tuky41,39 g
Vláknina10,24 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,62 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept jsem si vymyslela,protože se mi nechtělo dělat klasiku cibuláče,nebo na smetaně.Králík je díky použitému koření a bylince lehký a chutný a netíží v bříšku.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bara.it bara.it

25. 2. 2010 10:44

Mirco, ja ke kralikovi salvej davam, ale se zazvorem to me jeste nenapadlo. Ty tvoje jidla jsou vzdycky tak kraaaaaasny:yes:4:yes:

ruzena ruzena

24. 2. 2010 18:04

Miruš,to musí být dobrůtka:-p a ta fotka nemá chybu,jako vždy,krásné:-K:-))dávám bodík:yes: a ukládám;-)

Bibinka Bibinka

24. 2. 2010 17:59

Mirko, králík+ zázvor musí být nutně velice dobré, jen s tím sháněním králíka mám problém, ale našli jsme domácí zdroj, kam musíme zajet a vezmu jich hned víc;-)pak se do těch receptů pustím.....máš 2.boda jako hrom:yes:

AvcaB AvcaB

24. 2. 2010 16:55

Mirčo, králíka dělám na několik způsobů, ale ještě jsem nezkoušela přidat zázvor a šalvěj, určitě to zkusím. Moc pěkné fotky. Posílám 1 bodík:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: spikovani kralika jak chutně upéct králíka pečený králík šalvěj recepty teplota pečení králíka pečený králík teplota králičí maso na zázvoru pečený králík se zelím teplota pečení králík pečený králík se zázvorem kralik recept peceni kralika teplota králíci zázvor králík pečení teplota špikování králík maminčiny recepty pečený králík králík recepty přední běhy králíka recept maso peceni teplota kralik králík přední běhy

Suroviny: králík, špek, sůl, koření na králičí maso, šalvěj čerstvá, zázvor, česnek, cibule červená, máslo, víno bílé suché, vývar, máslo, mouka hladká

TopRecepty.cz

Králík na zázvoru a šalvěji pečený

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VvPW