Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 482 kJ / 354 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,12 g |
Tuky | 22,98 g |
Vláknina | 17,44 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 28,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 8. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Moje poznámka
Kuřecí tajine (tagine) s cibulí a rozinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xyon
Nejnovější recepty
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 18 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 20 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 23 hodinami
Cuketový perník
Přidáno 7. 7. 2025 06:03
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno 6. 7. 2025 17:47
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 31 minutami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
janatka před 41 minutami
Šťavnaté karbanátky se sýrem
Markeeta před 1 hodinou
Brusinky z rybízu
sidonie před 2 hodinami
Chutné vafle
Eliška před 2 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
VeronikaHa před 12 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
iveta.kroul před 12 hodinami
Špenátová polévka
Valis před 13 hodinami
Rybí pomazánka moje
Valis před 13 hodinami
Kuřecí BBQ křidélka
Pedros před 14 hodinami
Tématické fráze:
tajine hrnec recepty,
recept na marocký tajine,
vaření v tajinu,
recept na marocké tajine,
marocký tajine,
tajin hrnec,
vaření v tajine,
vaření v hrnci tajine,
marocké tajine,
hrnec tajine recepty,
hovězí tajine,
vaření v tadžinu,
hrnec na tajin,
kuře v tejinu,
hovězí tajín,
příprava jídel z tajine,
příprava jídla v tajinu,
kuřecí čtvtky,
recepty na vaření v tajinu,
marocký tajin
Suroviny:
kousky kuřecí,
cibule,
česnek,
olej,
rozinky,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
zázvor mletý,
skořice,
šafrán,
kurkuma
Komentáře (13)
Maso bylo úžasný
Omáčku jsem zredukoval a byla prostě skvělá
Bulgur se mi nepovedl, tak příště rýže jistota????
P.S.: Stejný i neglazovaný je levnější dokonce než Henry Emile, rozhodně nestojí 200eur (leda by měl někdo velkou přirážku). Tento mám od araba co žije v Německu a dováží více věcí. Tento co mám i s nákladama na dopravu DHL stal 60 eur
BRAVO!!!
No original v Maroku bude uzasny, ale i toto dělám často, je to jednoduché a strašně moc dobré, koření a příprava v tajine dělá své...
K receptu: tohle jídlo jsem nedávno jedla v Maroku na dovolené a bylo výborné