Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 492 kJ / 118 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,10 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 29,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová panenka s medem a s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rB1
Moje poznámka
Vepřová panenka s medem a s brusinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4rB1
Nejnovější recepty
Těstoviny s houbami a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Smažená kapusta
Přidáno před 18 hodinami
Smaženice s krupičkou
Přidáno před 19 hodinami
Jablečné řezy s pudinkem
Přidáno před 20 hodinami
Hříbky s rajčaty a tymiánem
Přidáno před 21 hodinami
Vepřová plec na houbách
Přidáno 1. 10. 2025 09:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 1 minutou
Kokosové kostky
elcarmont2 před 35 minutami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 43 minutami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 44 minutami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 51 minutami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 54 minutami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 1 hodinou
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 2 hodinami
Rýžový nákyp se švestkami
martianekk před 4 hodinami
Mramorová bábovka jako od babičky
shirodepressed před 10 hodinami
Tématické fráze:
vepřová panenka na medu,
vepřová panenka,
vepřová panenka recepty,
recepty z vepřové panenky,
vepřová panenka s brusinkami,
veprove maso s brusinkami,
brusinkové medvědí,
vepřová panenka se spagemi,
vepřová panenka recept,
vepřové na brusinkách,
vepřová panenka se špagetami,
recept veprova panenka,
vepřové nudličky s brusinkami,
vepřové nudličky maso recepty,
panenka na medu,
nudlicky s brusinkami,
vepřové s brusinkami,
vepřová panenka a brusinky,
panenka na prudko
Suroviny:
panenka vepřová,
med,
brusinky,
špenátové listy čerstvé,
sůl,
pepř
Komentáře (1)