Postup přípravy
Zveřejněno 6. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jednoduchá rajská s rýží podle mamky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y437
Moje poznámka
Jednoduchá rajská s rýží podle mamky
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y437
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 11 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
Tématické fráze:
rajská polévka s rýží,
rajská s rýží,
jednoduchá polévka s rýží,
jednoducha rajska,
rajská polévka s rýží jednoducha,
cim je dobra ryze,
polévky,
jednoduchá rajská polévka s ryzi i,
rýže pytlíky,
cim se zahustuje rajska,
rychla rajská polévka s rýží,
recept rajska s ryzi,
recepty
Suroviny:
máslo,
mouka hladká,
protlak rajčatový,
bujón hovězí,
voda,
tymián,
koření hřebíček,
skořice mletá,
sůl,
bylinky,
koření polévkové,
rýže
Komentáře (12)
I nejlevnější pytlíkovna je lepsi
Nevarila maminka náhodou v 90letech ve školní jídelně??
Protlak je lépe dát hned na jíšku, zarestovat, čímž se sníží jeho kyselost. Pak se teprve zalévá vývarem nebo vodou. Předem uvařenou rýži dám až nakonec a jen prohřeju. Ale lze samozřejmě dát rýži nebo těstoviny do polévky syrové a vařit spolu s polévkou, protože než se provaří jíška, uvaří se v pohodě i syrová rýže nebo drobné těstoviny.
a rýže se vaří 20 min takže uvařenou ji dát ještě vařit na 1/2 hodiny je přinejmenším zvláštní postup.