Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 291 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
Tuky | 38,71 g |
Vláknina | 45,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 142,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájené osolené a opepřené maso. Přidáme cibuli a dále smažíme.
Krok 2: Když základ pěkně zhnědne, přidáme oregano a bobkový list, polijeme maso bílým vínem a dusíme do poloměkka.
Krok 3: Během dušení přidáme mrkev. Poté přidáme rajčata, papriku, brambory, česnek a dále dusíme doměkka. Pokud se víno příliš odpaří, doléváme vývar.
Krok 4: Na posledních pět minut přidáme kukuřici, hrášek a jablka. Podáváme s chlebem nebo tortillou.
Zveřejněno 9. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkv6
Moje poznámka
Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkv6
Nejnovější recepty
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 5 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno 17. 10. 2025 17:53:01
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno 17. 10. 2025 17:37:31
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová krkovička na žampionech se smetanou
Rmdra před 2 hodinami
Buchta Fešák
kabelka.ondrej před 3 hodinami
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
romanzabr123 před 3 hodinami
Snadný štrúdl
Ivace před 4 hodinami
Domácí škvařené sádlo
Mathilda před 4 hodinami
Pudink v mikrovlnné troubě
D.strelcova@seznam.cz před 4 hodinami
Celerová pomazánka à la humr
Tonja před 5 hodinami
Skoro rybí salát z květáku
Tonja před 5 hodinami
Budapešťská pomazánka
Tonja před 5 hodinami
Tvarohová pomazánka s mrkví - „Falešná treska“
Tonja před 5 hodinami
Tématické fráze:
argentinský hovězí kotlik,
carbonada hovězí maso,
argetinský ktlík,
recepty hovězí
Suroviny:
olej olivový,
maso hovězí,
pepř,
cibule,
víno bílé suché,
mrkev,
rajče,
paprika čerstvá červená,
česnek,
bobkový list,
dobromysl,
brambory,
hrášek,
jablko,
vývar hovězí
Komentáře (3)