Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 291 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
Tuky | 38,71 g |
Vláknina | 45,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 142,08 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
La carbonada je typické jídlo v některých státech Jižní Ameriky. Jedná se o dušené hovězí maso se zeleninou v různých formách a provedeních.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2018 14:33
Jídlo chutná skvělé a skvělá je i jednoduchá příprava v jednom hrnci.
10. 2. 2018 00:25
Receptík se mi moc líbí,to musí být dobrota
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno před 18 hodinami
Kokosový dort bez mouky
Přidáno před 18 hodinami
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno před 20 hodinami
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 22 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Právě bylo uvařeno:
Kynuté Honzovy buchty s povidly
Kikaa uvařila před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
Ester71 uvařil před 7 hodinami
Rychlé vafle bez vajec a cukru
Sujan uvařila před 11 hodinami
Jednoduchá zeleninová polévka s krupičkou pro začátečníky
Romana20 uvařila před 11 hodinami
Banánová bábovka
chiipss uvařila před 11 hodinami
Krůta na divoko
Chumelice uvařila před 11 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
MartinaR uvařila před 11 hodinami
Jemné noky
Zizalinka uvařil před 12 hodinami
Plněné žampiony se sýrem
Marcela0123 uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ceny občerstvení na MS v hokeji v Praze: Pivo za 110 Kč, hranolky za 80 Kč a 70 Kč „vysolíte“ za vodu v „petce“
Těchto pět znamení nepouštějte ke grilu: Berani umí jen poučovat, Lvi se nesoustředí a snadno spálí všechno maso
7 oblíbených pokrmů asijské kuchyně: Máte rádi kari nebo upřednostníte sushi?
Další recepty
Tématické fráze: argentinský hovězí kotlik carbonada hovězí maso argetinský ktlík recepty hovězí
Suroviny: olej olivový, maso hovězí, pepř, cibule, víno bílé suché, mrkev, rajče, paprika čerstvá červená, česnek, bobkový list, dobromysl, brambory, hrášek, jablko, vývar hovězí
Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkv6
2 názory