Suroviny
Porce: 8 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 291 kJ / 1 265 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,36 g |
Tuky | 38,71 g |
Vláknina | 45,58 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 167 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 142,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na rozehřátém oleji osmažíme nakrájené osolené a opepřené maso. Přidáme cibuli a dále smažíme.
Krok 2: Když základ pěkně zhnědne, přidáme oregano a bobkový list, polijeme maso bílým vínem a dusíme do poloměkka.
Krok 3: Během dušení přidáme mrkev. Poté přidáme rajčata, papriku, brambory, česnek a dále dusíme doměkka. Pokud se víno příliš odpaří, doléváme vývar.
Krok 4: Na posledních pět minut přidáme kukuřici, hrášek a jablka. Podáváme s chlebem nebo tortillou.
Zveřejněno 9. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkv6
Moje poznámka
Argentinský kotlík - Carbonada Criolla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kkv6
Nejnovější recepty
Květákové rizoto s krevetami a sýrovou omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Ruské bifteky
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stripsy z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 8 hodinami
Salát s hruškou, salátovými lístky, ořechy a balkánským sýrem
Přidáno před 21 hodinami
Kokosový koláč s ořechy a jahodami bez mouky
Přidáno před 23 hodinami
Husitská směs
Přidáno 22. 3. 2025 11:04
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Americký mrkvový dort se smetanovým krémem
TondaJ před 8 minutami
Citronová bábovka babeta
padydek1 před 32 minutami
Mánkova pomazánka z kapřích jiker
Pochopova před 1 hodinou
Buchtičky s krémem
Hejhulka007 před 1 hodinou
Výborná fazolová polévka
Falcone před 2 hodinami
Jelení opilá dobrota
Irena_mamka před 3 hodinami
Poctivá květáková polévka
Rousie před 3 hodinami
Panenčiny medailonky v houbové omáčce
knihomolka před 3 hodinami
Fazolky na smetaně
Michaela87 před 3 hodinami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Hanka L. před 3 hodinami
Tématické fráze:
argentinský hovězí kotlik,
carbonada hovězí maso,
argetinský ktlík,
recepty hovězí
Suroviny:
olej olivový,
maso hovězí,
pepř,
cibule,
víno bílé suché,
mrkev,
rajče,
paprika čerstvá červená,
česnek,
bobkový list,
dobromysl,
brambory,
hrášek,
jablko,
vývar hovězí
Komentáře (2)