Hovězí kotlík s mrkví, máslovou dýní a brambory

Johanka128 Kuchařka: Johanka128

Hovězí maso 0 názorů

Suroviny

600 g hovězího masa
1 větší mrkev
1/2 máslové dýně
10 - 12 středních brambor
olivový olej
sůl
pepř
tymián
4-5 stroužků česneku
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky. Mrkev nakrájíme na půlkolečka, dýni a brambory na kousky.

  2. Na oleji zprudka restujeme hovězí maso. Podlijeme vodou a dusíme do měkka.

  3. Když je maso měkké, osolíme, opepříme, posypeme tymiánem a přidáme rozmačkaný česnek. Chvilku podusíme.

  4. Vsypeme mrkev a dýni a necháme dusit, než zelenina změkne. Přidáme brambory a dusíme, než jsou měkké.

  5. V případě potřeby stále podléváme vodou, je třeba, aby se maso i se zeleninou dusilo a nepřipalovalo.

  6. Dýně a brambory jídlo přirozeně zahustí.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 64 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Hovězí kotlík s mrkví, máslovou dýní a brambory

K receptu nejsou žádné komentáře.

Tématické fráze: hovezi s mrkví a bramborem mrkev s dyni hovězí s dýní hovězí kotlík pečené hovězí s dýní dušená mrkev s dýní mrkev a máslová dýně recepty pecene hovezi maso s dyni brambory s dýní hovězí s mslovou mrkvi dušená mrkev s s dýní hovězí s mrkví a bramborami a dušená mrkev s maslovou dyni maso,dýně,brambory hovezi kousky s dýní hovězí ragů s dýní cukety s mrkví a dýní pecene hovezi kousky s dyni šťouchané brambory s pečenou dýní maslova dyne s hovezim masem