Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 395 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 48,04 g |
Tuky | 98,08 g |
Vláknina | 7,20 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 381 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 229,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Margot buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjzR
Moje poznámka
Margot buchta z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jjzR
Nejnovější recepty
Cuketový sachr
Přidáno před 1 hodinou
Marmeláda z rynglí
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí karbanátky s pečenými rajčaty (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Tvarohový chia pohár s ostružinami a čokoládou
Přidáno před 16 hodinami
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 20 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno 2. 9. 2025 10:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rajská z čerstvých rajčat
Onzyx před 11 minutami
Dukátové buchtičky
Jarda1972 před 28 minutami
Buchta Rafaelo
Alicia8 před 35 minutami
Špenátová polévka s mlékem
Kajkajak před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Tamarilka před 2 hodinami
Hrachová kaše s cibulkou
alus.s před 2 hodinami
Cikánské řízky
hd.monthy před 3 hodinami
Pečená švestková povidla
Katerain před 3 hodinami
Minutková krkovička (křehká)
lunav1 před 3 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Radka61 před 4 hodinami
Tématické fráze:
margot buchta,
remoska recepty,
recepty z remosky,
buchta v remosce,
buchta z remosky,
recepty do remosky,
buchta do remosky,
buchta s margot,
margot buchta v remosce,
buchty z remosky,
buchta s tycinky margot,
buchta margot,
buchty do remosky,
recepty pro remosku,
cokoladova poleva na margot buchtu,
margot buchta poleva,
buchta margot z v remosce,
margot buchta s ořechy,
recept na margot buchta,
margot buchta máslo
Suroviny:
čokoláda,
vejce,
cukr krupice,
olej,
voda,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
tyčinka ledové kaštany,
tyčinka ledové kaštany,
máslo,
kokos
Komentáře (2)