Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 863 kJ / 2 596 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,50 g |
Tuky | 267,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 285 mg |
Sodík | 6,80 g |
Sůl | 15,75 g |
Sacharidy | 2,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Moje poznámka
Špagety se smetanou, houbami, slaninou a pancettou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5p7A
Nejnovější recepty
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 12 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 12 hodinami
Čínské nudle s mletým masem
Přidáno před 12 hodinami
Barevná směs s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 16 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nivová omáčka
PetrM před 23 minutami
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
MartinaDolakova před 30 minutami
Dobrá frankfurtská polévka
Eva z HK před 31 minutami
Krkovice na houbách s rýží
IvetaFrancova před 34 minutami
Duhové Salko řezy
Severka1992 před 43 minutami
Falešný "segedín" z cukety
Hakre před 50 minutami
Grilovaná kuřecí prsa Toronto
Habina před 1 hodinou
Mleté kuličky se zeleninou v alobalu
Jan Nemec před 2 hodinami
Nakládaná rajčátka
Vacek Milan před 2 hodinami
Tématické fráze:
spagety se slaninou a zampiony,
těstoviny s pancettou a smetanou,
houby se špagety a smetanou,
recepty se 12 procent smetana,
anglická žampiony smetana těstoviny,
těstoviny se smetanou a slaninou,
tagliatelle s houbami a pančetou,
špagety se slaninou,
śpagety se smetanou a s houbami,
špagety s pančetou,
špagety se špenátem a pančettou
Suroviny:
těstoviny špagety,
smetana,
žampióny,
pancetta,
slanina,
sůl,
pepř,
parmazán,
máslo,
olej
Komentáře (4)
Kvalita stredni = 10,5 - 12 % bilkoviny, kvalita dobra = 13 % bilkoviny, top = 13,5 % a vyse bilkoviny.
Melo by byt oznaceno na zadni strane balicku.
Dalsi zarukou kvality je poznamka - suseny pri nizke teplote a nejlepe, jsou- li razeny pres bronzovou hlavici.
No, logičtější mi přijde prohodit pořadí, že