Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 330 kJ / 1 752 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,69 g |
Tuky | 51,96 g |
Vláknina | 12,01 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 477 mg |
Sůl | 1,14 g |
Sacharidy | 255,15 g |
Postup přípravy
Podáváme se salátem.
Zveřejněno 21. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto z vepřového kolena, strouhaného sýra a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO85
Moje poznámka
Rizoto z vepřového kolena, strouhaného sýra a zeleniny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/GO85
Nejnovější recepty
Cuketovo-brokolicová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí kousky s domácí omáčkou à la Uncle Ben’s
Přidáno před 11 hodinami
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 13 hodinami
Zeleninový salát s pekingským zelím
Přidáno před 22 hodinami
Kančí guláš se zelím
Přidáno před 22 hodinami
Zelí s vepřovým masem
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí kečup
Darwin před 9 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
káťa před 24 minutami
Sýrová topinka
VendaS před 1 hodinou
Nekynuté koláčky, taštičky - křehké
danielle72 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Bohunka37 před 2 hodinami
Lečo bez zavařování
David Salamánek před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Aky_89 před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Miroslav73 před 6 hodinami
Polévka z vývaru
Kajkajak před 7 hodinami
Květáková polévka
ilonkakulisek před 8 hodinami
Tématické fráze:
vepřové rizoto,
rizoto.s.vepřoveho.kolena,
rizoto recept,
rizoto z pečeného kolena,
rizoto s veprovym kolenem,
vepřové maso a zmražená zelenina,
vařené koleno na rizoto,
sýr na rizoto,
vepřové koleno,
ryzoto z vepřové koleno,
zeleninové rizoto recept,
rizoto z vařeného vepřového masa,
ryze s veprovym kolenem,
ryzoto z vepřového kolena
Suroviny:
rýže,
koleno vepřové,
sůl,
pepř,
koleno vepřové,
česnek,
zelenina,
slanina váhalova,
sýr nastrouhaný,
olej
Komentáře (3)