Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Kombinace jemné zeleniny a výrazné chuti medvědího česneku, vytváří dokonalý kontrast, který je ideální na čerstvém chlebu. Pomazánka je vhodná na svačiny, večeře nebo různé oslavy. Rychlá a snadná na přípravu.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 610 kJ / 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,49 g |
Tuky | 51,79 g |
Vláknina | 17,42 g |
Cholesterol | 116 mg |
Sodík | 525 mg |
Sůl | 1,27 g |
Sacharidy | 22,41 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 4. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kpv
Moje poznámka
Pomazánka z restované zeleniny s medvědím česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0kpv
Nejnovější recepty
Kuřecí orzo
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Kuskus se sušenými rajčaty
Přidáno 3. 9. 2025 14:12:01
Cuketový sachr
Přidáno 3. 9. 2025 12:00:03
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
Kajkajak před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 4 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 7 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 8 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 8 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 8 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Gnocchi Pomodori
Jan Nemec před 11 hodinami
Tématické fráze:
restovaná mrkev pomazanka,
restovaná pomazanla z celeru a mrkve,
celer petrzel pomazánka,
medvědí česnek pomazánka,
pomazánka z medvědího česneku,
pomazánka z restované kořenové zeleniny,
zeleninová pomazánka recept
Suroviny:
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
máslo,
česnek mědvědí,
sůl,
pepř mletý,
hořčice dijonská,
majonéza
Komentáře (3)