Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 912 kJ / 457 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,10 g |
Tuky | 43,00 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 121 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 10,64 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zeleninu na hrubém struhadle nastrouháme.
Krok 2: Do hrnce dáme olej nebo kousek másla a zeleninu orestujeme.
Krok 3: Pak přidáme tresku, vodu, osolíme a vaříme cca 15 minut.
Krok 4: Potom tyčovým mixerem rozmixujeme dohladka nebo kousky tresky ponecháme, přilijeme smetanu-množství podle toho, jak chceme mít polévku hustou a chvíli ještě povaříme.
Krok 5: Nakonec vmícháme pažitku.
Zveřejněno 19. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí krémová polévka a la Frionor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gV19
Moje poznámka
Rybí krémová polévka a la Frionor
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gV19
Nejnovější recepty
Krekry s chia semínky
Přidáno před 18 hodinami
Cizrna se zeleninou a houbami
Přidáno před 19 hodinami
Zabaglione s jahodami
Přidáno 1. 6. 2025 18:01
Drůbeží játra na rajčatech s opečenou polentou
Přidáno 1. 6. 2025 12:50
Spicy chicken tenders
Přidáno 1. 6. 2025 11:06
Jednoduché řezy s kakaovým krémem
Přidáno 1. 6. 2025 08:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hlávkový salát se slaninou
Evule1 před 25 minutami
Koprová omáčka
LucieKrou před 9 hodinami
Párečky v těstíčku
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na paprice
vakl1 před 10 hodinami
Pochoutka z vepřových jater
kimlo před 11 hodinami
Hovězí kližka po burgundsku z trouby
Ditunat před 12 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Jaroslav.gois@gmail.com před 12 hodinami
Toast à la turecká vejce cilbir
Nadja před 13 hodinami
Olejová bublanina
jiri petrasek před 14 hodinami
Hrstková polévka
Kajkajak před 14 hodinami
Tématické fráze:
norská rybí polévka,
svítek do rybí polévky,
krémová rybí polévka,
norská rybí polévka recept,
rybí krémová polevka,
rybí prodejny praha,
polévka ze žraloka,
rybí polévka krémová,
rybi vnitrnosti prodej praha,
norská rybí polévka bílá,
rybí vnitřnosti prodej,
prodej rybích vnitřnosti praha,
steak z velryby,
norská polévka,
polévky recepty,
norská bílá rybí polévka,
rybi polévka recept,
rybí polévka krémová polévka,
norská rybí,
rybi polévka svitek
Suroviny:
treska,
mrkev,
celer,
olej olivový,
smetana sladká,
voda,
sůl,
pepř,
pažitka,
Komentáře (10)
Děkuji
***
No, kolik kilo masa je "3 ks bílé tresky"
Porovnal jsem s tímto: http://chefclub.cz/produkt/rybi-tekuty-fond/
a tímtok: https://www.susi.cz/vyrobek/shimaya-dashi-no-moto-...
No, Zdenda P. by z mého pokusnictví patrně radostně neřičel
Do Frionoru jsem chodila moc ráda na nákupy i na jídlo. Na polévku si pamatuju a potom mi odtamtud chutnaly rybí karbanátky s bylinkami - ty byly, myslím - celá krabička - za 15 korun - byly tam čtyři a moc dobré