Suroviny
Porce: Dokud se nevymaže.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,79 g |
Tuky | 103,49 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 2,24 g |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 40,55 g |
Postup přípravy
Až cibule zesklovatí, přidáme očištěná játra a opečeme je z obou stran. Přidáme všechno koření. Podusíme. Krok 2: Vše přendáme do hlubší mísy a rozmixujeme se solí a dochucovadlem. Po zchladnutí zašleháme máslo. Pokud chceme přidat brusinky, mandle i zelený pepř, rozdělíme umixovanou směs na tři díly, jeden díl s třetinou brusinek a necelou lžící Porta, druhý díl s hrstí mandlí a necelou lžící Porta, třetí díl smíchat s 1/3 zeleného pepře s trochou nálevu.
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Moje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 17 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 17 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 17 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketový perník
Raslik před 7 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 48 minutami
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 1 hodinou
Václavkový guláš
Sahula před 1 hodinou
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 1 hodinou
Guláš z václavek
Sahula před 1 hodinou
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 3 hodinami
Klasické palačinky
Vendeliin před 4 hodinami
Tématické fráze:
nastavena kureci pastika,
drůbeží paštika mandlova,
játra od babičky,
paštika z drůbežích jater,
drůbeží pašika s portské,
jak restovat jatra na pastiku,
játra v sádle
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
máslo,
pepř čtyř barev,
tymián,
majoránka,
brusinky,
koření nové koření,
brusinky,
sůl,
máslo
Komentáře (1)