Suroviny
Porce: Dokud se nevymaže.
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,79 g |
Tuky | 103,49 g |
Vláknina | 18,15 g |
Cholesterol | 2,24 g |
Sodík | 311 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 40,55 g |
Postup přípravy
Až cibule zesklovatí, přidáme očištěná játra a opečeme je z obou stran. Přidáme všechno koření. Podusíme. Krok 2: Vše přendáme do hlubší mísy a rozmixujeme se solí a dochucovadlem. Po zchladnutí zašleháme máslo. Pokud chceme přidat brusinky, mandle i zelený pepř, rozdělíme umixovanou směs na tři díly, jeden díl s třetinou brusinek a necelou lžící Porta, druhý díl s hrstí mandlí a necelou lžící Porta, třetí díl smíchat s 1/3 zeleného pepře s trochou nálevu.
Zveřejněno 27. 3. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Moje poznámka
Paštika z drůbežích jater podle mojí babičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wL2m
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 1 hodinou
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 6 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 7 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 7 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velmi šťavnatý moučník
Kacenecka před 2 hodinami
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Marek08 před 2 hodinami
Bramboračka II.
Kajkajak před 2 hodinami
Karbanátky z ovesných vloček
Merylas před 2 hodinami
Buchtičky s krémem
Davidíček před 3 hodinami
Kuřecí játra na víně a bylinkách
Libasaba před 3 hodinami
Česneková polévka - sváteční
MartinaJonakova před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Ajisek před 3 hodinami
Řecké Souvlaki
Jan Nemec před 3 hodinami
Odpalované těsto na ovocné knedlíky, trochu jiné
Nadatode před 3 hodinami
Tématické fráze:
nastavena kureci pastika,
drůbeží paštika mandlova,
játra od babičky,
paštika z drůbežích jater,
drůbeží pašika s portské,
jak restovat jatra na pastiku,
játra v sádle
Suroviny:
játra drůbeží,
cibule,
máslo,
pepř čtyř barev,
tymián,
majoránka,
brusinky,
koření nové koření,
brusinky,
sůl,
máslo
Komentáře (1)