Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květákovo-brokolicové těstoviny

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

recepty73 recepty73

Snadný

Suroviny pro 3

3

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 734 kJ /
1 609 kcal
Bílkoviny128,62 g
Tuky50,82 g
Vláknina18,22 g
Cholesterol 949 mg
Sodík 2,64 g
Sůl6,28 g
Sacharidy150,31 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě, scedíme a vmícháme do směsi, kterou jsme si připravili z na kousky pokrájené brokolice, květáku, uzeného masa a strouhaného sýru, ze kterého si hrst necháme na závěrečné posypání. Směs osolíme, opepříme, dochutíme česnekem a nasypeme do vymazané zapékací mísy nebo menšího pekáčku. Krok 2: Pečeme zakryté, v předehřáté troubě na 180 stupňů cca30 minut. Pak odklopíme, zalijeme rozšlehanými vejci se špetkou soli a mlékem, vrátíme zpět nezakryté do trouby zhruba na 3 minuty dopéct a po vytažení posypeme zbylým sýrem, který necháme rozpustit. Krok 3: Podáváme s okurkovým nebo jiným zeleninovým salátem dle chuti.

Zveřejněno 27. 3. 2019

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jpzl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Jpzl

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
těstovinys brokolicí a květákem, těstoviny s brokolicí , květákem a sýrem, brokolice s těstovinami, těstoviny s brokolicí a s květákem, těstoviny a brokolice, testoviny brokolice

Suroviny:
těstoviny, květák, brokolice, sýr uzený, maso uzené, česnek sušený, pepř, vejce, mléko, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu