Suroviny
Porce: cca 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 022 kJ / 961 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,83 g |
| Tuky | 82,47 g |
| Vláknina | 9,87 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 903 mg |
| Sůl | 2,10 g |
| Sacharidy | 43,55 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 7. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Moje poznámka
Pyré z brambor, grilovaného lilku a cukety
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w12w
Nejnovější recepty
Rizoto pro žlučníkáře
Přidáno před 21 minutami
Uzené maso na smetaně se zeleninou
Přidáno před 57 minutami
Žampiony v těstíčku (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 58 minutami
Avokádová pomazánka s Lučinou (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 2 hodinami
Vývar z mletého masa
Přidáno před 3 hodinami
Dietní tvarohová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kefírová buchta - rychlovka
Jitunada před 42 minutami
Lahůdkový francouzský salát
KatkaCechova před 55 minutami
Pikantní čočková polévka se zeleninou
trdlo před 1 hodinou
Dušené srbské rizoto s mletým masem
Lucinka_pucinka před 1 hodinou
Nejlepší marokánky
marketa.volsicka před 1 hodinou
Sněhové pusinky/kokosky, které se mi vždy povedly
Davidook21 před 1 hodinou
Kuřecí přírodní plátek
vitekdolivka před 1 hodinou
Fofr broskvový koláč
Martula před 2 hodinami
Domácí langoše
Jan Nemec před 2 hodinami
Plněné ořechy
Jan Nemec před 2 hodinami
Tématické fráze:
pire z brambor,
pyré z cukety,
pyré z lilku,
pyré z z lilku,
lilky recepty,
recepty z lilku a cukety
Suroviny:
lilek,
omáčka sojová,
cuketa,
brambory,
brambory,
cibulka jarní,
máslo,
česnek,
kmín celý,
koření na grilovanou zeleninu,
olej olivový,
hrášek sterilovaný,
Komentáře (6)
k pyré mohl být přírodní řízek, pečené kuřecí stehno či jinak udělané maso. Ale na maso jsem neměla chuť a hrášek mám ráda i jako přílohu k masu. Každý může podle své fantazie přidat cokoli. A moje pyré voní máslem a o chuti lilku nemá smysl diskutovat. V žádném případě jsem se nechtěla chlubit vzhledem jídla, ale každopádně to mně i ostatním doopravdy chutnalo. Samozřejmě se jí i očima, ale když jste v restauraci okouzlena vzhledem jídla a těšíte se na první sousto, a to zklamání, když to není dobré... Ale proti gustu žádný dišputát. Jen se ráda podělím o něco nového a dobrého, a třeba i nevzhledného. Zdravím
Každý si určitě rád vyzkouší různé kombinace koření, voní to dálkou.
Na první zkouknutí jsem taky měla smíšené pocity, ale ono to podle mne bude dobré, asi dokonce velmi, hlavně v té zbytkové verzi na nasucho opečeném toastu s rajčátkem a rukolou navrch