Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 472 kJ / 1 069 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,91 g |
Tuky | 50,20 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 317 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,60 g |
Sacharidy | 15,15 g |
Postup přípravy
V trošce vody rozmícháme lžíci mouky a 30 minut před koncem přidáme k masu. Rozšleháme a necháme provařit. Krátce před koncem vložíme jemné nudličky kapie i hrášek a společně dovaříme. Zelenina by neměla být rozvařená. Krok 3: Je-li třeba, dochutíme solí, pepřem. Podáváme např. s knedlíkem nebo s rýží.
Zveřejněno 18. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Moje poznámka
Pomalu tažené hovězí na tymiánu s hráškem a kapií
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rOn2
Nejnovější recepty
Panenka v kopru
Přidáno před 14 minutami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 8 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 23 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 23 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno 15. 6. 2025 17:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Obrácené vepřové řízky z trouby
wimra před 10 minutami
Bublanina z majonézy
Sarka13 před 1 hodinou
Tvarohové muffiny
Sefiragold před 1 hodinou
Lehký rýžový salát s ledovým salátem
jelima091 před 1 hodinou
Bublanina - nadýchaná - s jakýmkoli ovocem
Skolnice1705 před 1 hodinou
Barevný guláš - neguláš
Jan Nemec před 3 hodinami
Srbská fazolová polévka s koprem
pavlina.simr před 4 hodinami
Hadrová polévka našich babiček
VeraHajany před 5 hodinami
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 8 hodinami
Kedlubnové zelí
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
pomalu tažená kližka,
tažené maso,
pomalu tažený guláš,
pomalu tazene maso,
tažené maso recepty,
hovezi krk s hráškem,
pomalu tažené maso recepty
Suroviny:
maso hovězí,
slanina,
cibule,
hrášek mražený,
kapie červená,
protlak rajčatový,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř,
tymián čerstvý,
olej
Komentáře (3)