Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 334 kJ / 1 036 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,23 g |
| Tuky | 4,17 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 208,80 g |
Postup přípravy
Přidáme pesto, nasekanou petrželku a již krátce necháme povařit. Ochutnáme a je-li potřeba, ještě dochutíme solí a pepřem. Krok 5: Uvařené těstoviny zakápneme olivovým olejem, posypeme na kostičky nakrájenou kapií a můžeme již servírovat.
Servírujeme s horkou omáčkou, brokolicí, zdobené čerstvou petrželkou.
Zveřejněno 12. 2. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nejjednodušší dvacetiminutová večeře bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGyg
Moje poznámka
Nejjednodušší dvacetiminutová večeře bez masa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lGyg
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 8 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 13 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 1 hodinou
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 1 hodinou
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 3 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 3 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 4 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 5 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 6 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 7 hodinami
Tématické fráze:
večeře bez masa,
nejjednodussi recepty,
nejjednodušší večeře
Suroviny:
brokolice,
cibule,
hlíva ústřičná,
smetana,
pesto,
petrželka,
olej olivový,
sůl,
pepř bílý,
kapie,
těstoviny
Komentáře (3)