Kopřivová nádivka s mandlemi v miskách
Nádivka z bylinek tak nějak patří k jaru a Velikonocům. Natrhejte čerstvé a síly plné kopřivy a spolu s bazalkou je přidejte do nadýchané nádivky. O křupavost se postarají kousky mandlí. Nádivku můžete péct jednotlivě na porce, v zapékacích mističkách.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 455 kJ / 1 782 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,34 g |
| Tuky | 134,98 g |
| Vláknina | 8,18 g |
| Cholesterol | 1,12 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 3,05 g |
| Sacharidy | 78,71 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 4. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kopřivová nádivka s mandlemi v miskách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3PX
Moje poznámka
Kopřivová nádivka s mandlemi v miskách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V3PX
Nejnovější recepty
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 28 minutami
Jemné marokánky
Přidáno před 2 hodinami
Mandlové laskonky
Přidáno před 3 hodinami
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 8 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 9 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bezpracný perník
Fitulka před 13 minutami
Báječná jatýrka na slanině
Fitulka před 34 minutami
Vydatná fazolková polévka
Fitulka před 52 minutami
Bůčkový nářez
Stanas před 1 hodinou
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 2 hodinami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 3 hodinami
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 3 hodinami
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 3 hodinami
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 3 hodinami
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 3 hodinami
Suroviny:
žloutek,
bílek,
máslo,
lučina,
chléb toustový,
mléko,
smetana ke šlehání,
kopřivy,
bazalka čerstvá,
mandle,
česnek,
sůl
Komentáře (2)