Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 368 kJ / 2 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,18 g |
| Tuky | 106,84 g |
| Vláknina | 26,76 g |
| Cholesterol | 521 mg |
| Sodík | 357 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 423,05 g |
Postup přípravy
Do kastrůlku dáme povidla, rum, koření, smetanu a povaříme. Pokud je omáčka moc hustá, přidáme trochu mléka.
Zveřejněno 28. 3. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez0m
Moje poznámka
Kynuté knedlíky s povidlovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez0m
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 11 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 16 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 17 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 18 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 8 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 8 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 10 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 10 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 11 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 11 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 12 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 12 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 12 hodinami
Suroviny:
mouka polohrubá,
sůl,
droždí sušené,
cukr,
mléko,
vejce,
povidla švestková,
rum,
skořice mletá,
koření do perníku,
smetana 33%,
perník strouhaný,
ořechy,
šlehačka
Komentáře (4)
Japonskou kuchyni neznám ani z rychlíku...
...ale dyby Japonci dělali tuto povidlovou máčku, tak tomu cibulovému základu by říkali umami
Ona ta cibule dodá jídlu chuťovou plnost
...a nechcete to třeba vyzkoušet?
***
Rozhodně to nevypadá tak bláznivě jako kdysi z nouze připravené toto:
Broskvový salát s cibulí
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0...ochucuji s citem, avšak rumem nešetřím!