Krkovička jako pikantní segedín
Krkovička jako pikantní segedín přináší šťavnaté maso, výraznou chuť kysaného zelí a jemnou pálivost, která zahřeje i potěší. Tato netradiční varianta oblíbeného pokrmu skvěle ladí s knedlíkem. Ideální volba pro milovníky výrazných chutí!
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 119 kJ / 267 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,89 g |
| Tuky | 3,78 g |
| Vláknina | 13,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,15 g |
| Sůl | 7,91 g |
| Sacharidy | 45,12 g |
Postup přípravy
Krok 1: Plátky krkovičky po okrajích nařízneme, jemně solíme.
Krok 2: Cibulku oloupeme nakrájíme nadrobno, dáme do remosky spolu s plátky masa, s nadrcenou kostkou bujonu a paprikou.
Krok 3: Vše podlijeme zelím včetně šťávy a necháme v remosce péct do měkka.
Krok 4: Podávala jsem s bramborovým knedlíkem.
Zveřejněno 19. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovička jako pikantní segedín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p482
Moje poznámka
Krkovička jako pikantní segedín
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p482
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 6 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 13 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 14 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 15 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 15 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční bramborový salát se sojanézou
puppystaff1993 před 28 minutami
Celerová pomazánka s nádechem česneku
Olympus před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
KekkyPetra před 1 hodinou
Vánočka II
Sojkal před 2 hodinami
Citronové rohlíčky
Terka39 před 2 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 3 hodinami
Uherská pěna
Daami před 4 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 6 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 6 hodinami
Suroviny:
krkovice vepřová,
paprika sušená pálivá,
zelí kysané červené,
bujón zeleninový,
cibule,
sůl
Komentáře (1)