Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 045 kJ / 4 074 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,13 g |
Tuky | 155,86 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 520 mg |
Sodík | 688 mg |
Sůl | 1,66 g |
Sacharidy | 571,65 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ze všech ingrediencí zaděláme hladké těsto. Nejdříve smícháme sypké suroviny a přidáváme vejce, majolku, rozpuštěné sádlo a mléko.
Krok 2: Těsto dáme kynout na teplé místo pod utěrkou, alespoň 1 hodinu.
Krok 3: Z vykynutého těsta uděláme bochánky, vytvarujeme koláče na plechu s pečícím papírem a okraje koláče pomažeme vejcem.
Krok 4: Dáme náplně dle chuti a posypeme drobenkou.
Krok 5: Pečeme cca 15 minut na 220 stupňů - dle zkušeností s troubou.
Zveřejněno 27. 5. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kynuté koláče z Majolky® a sádla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnQr
Moje poznámka
Kynuté koláče z Majolky® a sádla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vnQr
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 4 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 14 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 1 hodinou
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 6 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 6 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 12 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
droždí sušené,
cukr,
sůl,
mléko,
vejce,
majolka,
sádlo,
máslo,
mouka polohrubá,
cukr
Komentáře (2)