Kedlubnová polévka s košťálem brokolice
Vydatnou polévku z kedlubny a brokolicového košťálu zvládnete připravit do půlhodiny. Talíř této horké zeleninové polévky podáváme ozdobený bylinkami a s dokřupava osmaženými krutonky.
Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 371 kJ / 567 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,73 g |
Tuky | 21,82 g |
Vláknina | 32,25 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 118 mg |
Sůl | 0,18 g |
Sacharidy | 43,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 3. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kedlubnová polévka s košťálem brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nnpR
Moje poznámka
Kedlubnová polévka s košťálem brokolice
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nnpR
Nejnovější recepty
Brambory v pažitkové omáčce se sýrem
Přidáno před 9 hodinami
Velká holubka
Přidáno před 10 hodinami
Zapečená cuketa v alobalu
Přidáno před 10 hodinami
Pljeskavice s lečem
Přidáno před 10 hodinami
Italské tousty s křepelčími vajíčky
Přidáno před 10 hodinami
Toustové rolky s pampeliškovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pařížský salát
Teenka3105 před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
tomcikova před 8 hodinami
Rýžový nákyp
panilek před 9 hodinami
Kefírové řezy
Cecilka21 před 9 hodinami
Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
danamamina před 9 hodinami
Krkovička s vůní i chutí léta
Jan Nemec před 11 hodinami
Tiramisu od Itala
VeronikaGer před 11 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
degres58 před 11 hodinami
Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem
vackov před 12 hodinami
Suroviny:
kedlubna,
brokolice,
máslo,
olej,
cibule,
brambory,
kmín mletý,
směs zeleninová,
vývar kuřecí,
hrášek mražený,
chilli,
petrželka,
libeček,
pažitka
Komentáře (1)