Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 896 kJ / 1 409 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,57 g |
Tuky | 82,41 g |
Vláknina | 9,85 g |
Cholesterol | 383 mg |
Sodík | 1,15 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 24,73 g |
Postup přípravy
rajčatovou pastu, promícháme a podlijeme 150-200 ml horkého vývaru. Krok 3: Přivedeme k varu, stáhneme teplotu na minimum a dusíme pomalu za občasného podlévání vývarem až do změknutí masa. Měkké maso a bobkový list vyndáme stranou, do omáčky přidáme smetanu a vše rozmixujeme dohladka, zakápneme citronovou šťávou. Kdo nechce nemusí zeleninu mixovat a v tom případě ani maso není třeba vyndavat. Krok 4: Dle chuti dosolíme, přidáme cukr nebo citronovou šťávu. Podáváme s knedlíkem nebo domácími noky a lžičkou brusinek s klínkem citronu.
Zveřejněno 10. 7. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí maso na divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX6x
Moje poznámka
Hovězí maso na divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrX6x
Nejnovější recepty
Jahodový jogurt
Přidáno před 10 hodinami
Lotus poháry s ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Rýže s brokolicí, kapií, žampiony a kukuřicí
Přidáno před 23 hodinami
Bramborové chipsy z HF
Přidáno 13. 6. 2025 06:00
Grilovací marináda s polotmavým pivem
Přidáno 12. 6. 2025 21:11
Kachní játra s uzeným bůčkem na bílém víně
Přidáno 12. 6. 2025 21:06
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koprová polévka
Radka61 před 3 hodinami
Jednoduchý (ovocný) broskvový koláč s medem
La Bete před 4 hodinami
Jahodové smoothie
Valis před 11 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Vlasti80 před 12 hodinami
Plněná kuřecí prsa se šťouchaným smetanovým bramborem
Moanka před 12 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 13 hodinami
Domácí okurková a jahodová šťáva
TotalMudla před 14 hodinami
Ražniči v pomalém hrnci
radekfiala před 14 hodinami
Borůvkový táč
Eviip před 14 hodinami
Kuřecí v rajčatovo česnekové omáčce s krupicovými nočky
Jan Nemec před 17 hodinami
Suroviny:
hovězí zadní,
sůl,
cibule,
mrkev,
petržel,
celer,
sádlo,
špek,
pasta rajčatová,
cukr,
bobkový list,
koření divoké,
vývar hovězí,
crème frâiche,
šťáva citronová,
brusinky,
citron
Komentáře (1)