Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Petra Dvor. Petra Dvor.

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 873 kJ /
1 165 kcal
Bílkoviny124,75 g
Tuky45,60 g
Vláknina25,80 g
Cholesterol 488 mg
Sodík 573 mg
Sůl1,36 g
Sacharidy51,40 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky. Dýni krájíme i se slupkou. Krok 2: Do pekáčku dáme filé, které jsme osolili, opepřili, posypali kořením na ryby. Na každé filé dáme plátek másla, přisypeme zeleninu. Tu také osolíme. A vše okmínujeme. Krok 3: Lehce podlijeme vodou a pečeme do změknutí. Krok 4: Jako přílohu můžeme dát bramborovou kaši.

TIP: Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit různé druhy kaše

Zveřejněno 10. 7. 2022

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD8v

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Rybí filé s mrkví, hráškem a dýní

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/NkD8v

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
filet rybí, hrášek, mrkev, dýně hokkaido, koření na ryby, sůl, pepř, kmín celý, máslo

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu