

Rybí file na kari s hráškem
Doba přípravy: 30 min 2 porce Ryby 1 názor
Suroviny
- 300 g rybího file
- 300 g cibule
- 1 lžíce kari
- 2 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce Solamylu
- 2 vejce
- 300 g mraženého hrášku
- 2 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
Uděláme si těstíčko: 2 vejce + 2 lžíce mouky + 2 lžíce solamylu a pořádně rozmícháme.
File nakrájíme na kostky, osolíme a obalíme v těstíčku.
Opékáme na oleji.
Potom nakrájíme cibuli zpěníme na oleji, přidáme kari a zmrazený hrášek a orestujeme. Nakonec přidáme obalované kousky file, promícháme a upravíme na talíř, podáváme s rýží.
Poznámka
Takto upravené file není vůbec cítit rybinou.
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Rybí file na kari s hráškem
-
To může být dobrota,máš to moc hezky nafocené.
a bodík letí.