Rybí file na kari s hráškem

Casimanta Kuchař: Casimanta

Doba přípravy: 30 min 2 porce Ryby 1 názor

Suroviny

300 g rybího file
300 g cibule
1 lžíce kari
2 lžíce hladké mouky
2 lžíce Solamylu
2 vejce
300 g mraženého hrášku
2 lžíce oleje
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Uděláme si těstíčko: 2 vejce + 2 lžíce mouky + 2 lžíce solamylu a pořádně rozmícháme.

  2. File nakrájíme na kostky, osolíme a obalíme v těstíčku.

  3. Opékáme na oleji.

  4. Potom nakrájíme cibuli zpěníme na oleji, přidáme kari a zmrazený hrášek a orestujeme. Nakonec přidáme obalované kousky file, promícháme a upravíme na talíř, podáváme s rýží.

Poznámka

Takto upravené file není vůbec cítit rybinou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Rybí file na kari s hráškem

  • Radulinka6 Radulinka6

    To může být dobrota,máš to moc hezky nafocené.:yes:a bodík letí.

    Odpovědět

Tématické fráze: rybí file s rýží obalované file file na kari file s ryzi obalované rybí file pečené obalované rybí filé obalovaná ryba obalovane ryby rybí file recepty rybí filé obalované rybi file file s kari rybí filé v těstíčku top file obalovane file obalované zdravě upravené filé filé rybí s rýží file ryba vareni.rybifile rybi kari recept

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít