Suroviny pro 1
asi 6 porcí
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 371 kJ / 1 284 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,00 g |
Tuky | 64,62 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 1,02 g |
Sodík | 1,59 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 26,90 g |
Postup přípravy
Krok 1: Nejprve orestujeme na oleji nebo na sádle drobně nakrájenou cibuli.
Krok 2: K ní přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme a opepříme.
Krok 3: Salám a okurky nakrájíme na kostičky, párek na kolečka a vše přidáme do hrnce k masu.
Krok 4: Vmícháme plnotučnou hořčici, zalijeme vodou a vaříme téměř do změknutí masa.
Krok 5: Zahustíme záklechtkou z vody a trochy polohrubé mouky a necháme ještě dobře provařit. V závěru přihodíme i na kostky nakrájená vejce.
Krok 6: Příloha: knedle, těstoviny apod.
Zveřejněno 25. 2. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
Moje poznámka
Rychloptáčci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VvAW
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 2 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 2 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 2 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 3 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 1 hodinou
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 1 hodinou
Dort z palačinek
Martina5672 před 1 hodinou
Řezy raffaelo
Martina5672 před 1 hodinou
Tažený štrúdl
Lenuus před 1 hodinou
Jablkový perník
collins před 3 hodinami
Přírodní kotlet s žampiony
DavidVolvo před 5 hodinami
Vepřový pörkölt s nokedli
caprioli před 6 hodinami
Zeleninová polévka s fazolemi a špenátem
Kajkajak před 8 hodinami
Barevné hranolky, pečené se žampiony
karfil@post.cz před 8 hodinami
Tématické fráze:
rozstřelený ptáček,
rozstřelený španělský ptáček,
rozlétané ptáčky,
rozlítaní ptaci,
rozlítaný španělský ptáček z vepřového,
rozlitane ptacky,
rozstřelení ptáčci,
rozlítaní ptáčci,
rozlitany ptaci,
omáčka rozlítaní ptáci,
rozstrelene ptacky,
kuchařská pohotovost španělský ptáček,
recept na rozletáné ptáčky,
rozlítaný španělský ptáček recepty,
rozlítaný ptáček,
hovězí rozlítaný ptáčky,
roztřelený ptáček,
španělské ptáčky pro začátečníky,
rozlítaný španělský ptáček,
rozlítaný ptáčci
Suroviny:
maso vepřové,
cibule,
olej,
sůl,
pepř,
hořčice plnotučná,
vejce,
okurky sterilované,
párky,
salám
Komentáře (7)