Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 413 kJ / 1 055 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,50 g |
| Tuky | 5,20 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 185,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Kaštany a fazole, každé zvlášť, přes noc namočte do vody. Před přípravou polévky je sceďte a pokud je to nutné, z kaštanů odstraňte jemnou slupku.
Krok 2: Kaštany a fazole spolu vařte v 1 litru vody hodinu a půl. Nakonec přidejte podle chuti sůl, cukr a skořici.
Krok 3: Polévku nejlépe rozmixujte tyčovým mixérem tak, aby byla hladká a krémová.
Zveřejněno 13. 10. 2022
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXVl
Moje poznámka
Kaštanová polévka podle jihotyrolského receptu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrXVl
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 2 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 2 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 3 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 43 minutami
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 2 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 4 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 6 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 6 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 7 hodinami
Suroviny:
kaštan jedlý,
fazole,
sůl,
cukr,
skořice
Komentáře (1)