Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,58 g |
Tuky | 7,32 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 494 mg |
Sůl | 1,45 g |
Sacharidy | 36,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 6. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hovězí s kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez4
Moje poznámka
Hovězí s kedlubny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Ez4
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 15 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 15 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 15 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 12 minutami
Bramborové knedlíky s rohlíkem
Mizera před 1 hodinou
Klasické palačinky
Vendeliin před 2 hodinami
Nadýchaná piškotová roláda
lunav1 před 2 hodinami
Kuřecí naložené, v jednom pekáčku upečené
fossa před 4 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Suumaa před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Martina5672 před 14 hodinami
Dort z palačinek
Martina5672 před 14 hodinami
Řezy raffaelo
Martina5672 před 14 hodinami
Tažený štrúdl
Lenuus před 14 hodinami
Tématické fráze:
hovězí na kedlubnách,
dušené kedlubny,
hovězí v kedlubnách,
hovězí na kedlubnech,
hovězí maso na kedlubnách,
dušená kedlubna,
recepty pro miminka,
hovězí maso v kedlubnách,
hovězí s kedlubnami,
dušené kedlubny s masem,
dušené kedlubny s hovězím masem,
batole a hovezi maso,
recepty z kedlubny,
hovezi s kedlubnem,
recepty pro 7 měsíční miminko,
hovězí s kedlubnou,
hovezi maso s kedlubnama,
hovězí pro batolata,
recepty dušené kedlubny,
dušené kedlubny recept
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
kedlubna,
pepř,
sůl,
kmín celý,
mouka,
olej
Komentáře (10)