Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 131 kJ / 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,45 g |
| Tuky | 66,07 g |
| Vláknina | 3,91 g |
| Cholesterol | 192 mg |
| Sodík | 375 mg |
| Sůl | 0,76 g |
| Sacharidy | 14,34 g |
Postup přípravy
Plátky naskládáme na sebe, zabalíme do alobalu nebo potravinářské fólie a necháme alespoň dvě hodiny v chladu marinovat. Krok 3: Pak krkovičku dáme do remosky (olej není třeba, maso je dostatečně tučné), podlijeme vývarem a necháme maso péct do zlatova. Krok 4: Podáváme s Coleslaw salátem.
Zveřejněno 21. 1. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gurmánská krkovička z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31lNr
Moje poznámka
Gurmánská krkovička z remosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/31lNr
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vepřový guláš
Sima1996 před 4 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 24 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Suroviny:
krkovička bez kosti,
vývar zeleninový,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
česnek sušený,
koriandr sušený,
hořčice dijonská,
sůl,
pepř,
olej olivový
Komentáře (3)