Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednoduchá pomazánka s Nivou

Na nivovou pomazánku postačí pár surovin a během chvíle máte skvělou pomazánku, která vynikne svou slanou, aromatickou chutí. Nejlepší je na jednohubkách, ozdobená půlkami vlašských ořechů nebo hroznovým vínem.

Hodnocení receptu je 4,7 (23×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Hella Hella

Snadný

Doba přípravy 10 min Doba přípravy: 10 min

10 min (10 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 715 kJ /
649 kcal
Bílkoviny29,43 g
Tuky55,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 189 mg
Sodík 2,28 g
Sůl5,70 g
Sacharidy9,07 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Sýr jemně nastrouháme, cibulky drobně pokrájíme a vše vidličkou promícháme s kysanou smetanou. Krok 2: Pomazánku není třeba dochucovat, sýr je dost slaný. Krok 3: Mažeme na rohlíky, veku nebo chleba, při slavnostnějších příležitostech můžeme zdobit sekanými nebo celými půlkami vlašských ořechů.

TIP: Jak a s čím servírovat pomazánky?

Zveřejněno 16. 5. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jY7B

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/jY7B

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (21)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Moc dobrá a rychlá pomazánka, místo lahůdkové cibulky jsem dala klasickou bílou a bylo to také výborné <3

Vynikající:yes:.Dnes bude k večeři:-K

:yes: Dobrá varianta :-) Máme rádi i s přidáním česneku :-8:-))

Martens10 23. 10. 2012 07:27
Hm,dost dobrý...

Díky za tip.dnes bude k večeři,akorát nemám cibulku,tak tam půjde pažitka;-)

pomazánka je skutečně výborná :yes:

vypadá to krásně :-K pěkně nazdobené, bodík letí :yes:

:yes::yes:;-) výborná..jen jsem neměla kysanou smetanu, tak jsem dala tvaroh;-)

Tak jsem dělala, pomazánka je vynikající, úžasně jednoduchá a všichni ji moc chválili, nahoru jsem dala vlašský ořech :yes:

Naťové cibulky tam můžeš dát celé. Nebo můžeš dovnitř nakrájet jen tu bílou cibulku a to zelené nakrájej zvlášt a hotové chlebíčky tím posypej na ozdobu.

Ty cibulky se tam krájí celé i s tou zelenou natí nebo jen samotné cibulky? Omlouvám se zkušeným, jestli se ptám hloupě, ale nikdy jsem naťové cibulky nepoužívala, vždy jen klasickou. Díky za pochopení a za radu.

Pomazánka výborná,než jsem ji stačila vyfotit,byla v čoudu.Vyfotím příště.Dávám bodík!!!!!:-K:-K:yes::yes::yes:

Tématické fráze:
pomazánka s nivou, pomazánka z plísňového sýra, pomazánka z nivy, pomazánky s nivou, sýrová pomazánka z nivy, sýrová pomazánka s nivou, plísnova pomazanka, pomazánka z plísňového sýru, plisnovy syr pomazanka, plísňový sýr niva-recepty, pomazanka z nivou, jednoduchá pomazánka, tvarohova pomazanka s nivou, plísňový sýr niva pomazánky, niva pomazanka, pomazánka s nivy, pomazánka niva, plísňový sýr niva, nivová pomazánka se zakysanou smetanou, recepty s nivou

Suroviny:
sýr plísňový, smetana zakysaná, cibulka

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu