7 oblíbených receptů s Nivou: Sýr se uplatní ve studené i teplé kuchyni
Niva patří do velké rodiny sýrů a v kuchyni najde uplatnění především v pokrmech chuťově výraznějších, určených pro dospělé. Přidáváme ji do salátů a pomazánek, výtečně se hodí do zapékaných pokrmů i do pečiva. Můžeme ji využít do omáček i polévek. Vybrali jsme pro vás recepty, které pravidelně sklízí úspěch.
2. místo
3. místo
4. místo
5. místo
6. místo
7. místo
Mleté řízky známe pod názvem "holandské". Připravují se z tučnějšího masa, které po namletí smícháme s mlékem, dochutíme a necháme odležet. Pak přidáme ještě strouhaný sýr (obvykle eidam, ale tentokrát nivu) a tvoříme placičky, které obalujeme v trojobalu a smažíme. Řízky jsou výborné s bramborovou kaší.
Další tipy a triky
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 11 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 11 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 12 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 21 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat nejlepší holandské řízky? Připravili jsme pro vás názorné video, podle kterého je zvládnou i začátečníci na výbornou
Trojobal na obalování řízků: Geniálně jednoduchá klasika je svou chutí nepřekonatelná
Jak se vaří bramborová kaše? Jak snadno připravit celerovou, mrkvovou a dýňovou variantu
Komentáře