Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 259 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 5,00 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 3. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Míšovy koblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Bk
Moje poznámka
Míšovy koblížky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r2Bk
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 14 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 19 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 22 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 1 hodinou
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 1 hodinou
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 4 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 14 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 16 hodinami
Karlovarský knedlík
Kajkajak před 16 hodinami
Kokosová sváteční bábovka
irenaM před 17 hodinami
Linecké těsto z cukrářského učiliště" pro začátečníky"
Marketa75 před 17 hodinami
Tématické fráze:
míšovy řezy,
prostřeno míša řezy,
míšův řez,
misovo rezy,
koblížky recept,
recepty z pořadu prostřeno,
kolik koblížků uděláme z 1 kg mouky,
recept na koblížky,
drožďí,
míšovy řezy recept,
míša řezy prostřeno,
prostreno misa rezy,
míša řezy-prostřeno,
prostreno- misa rezy,
prostřeno recepty-míša řezy,
prostřeno-míša řezy,
koblky,
kobližky z tvarohu recept prostřeno,
prostřeno 21.2.tvarohové koblížky,
koblízky video recepty
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr vanilkový,
cukr krupice,
kvásek,
droždí,
sůl,
máslo,
vejce,
marmeláda meruňková
Komentáře (7)
Já bych si množství dovedla odvodit od množství mouky, ale všechny tu nejsou zkušené kuchařky