Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 339 kJ / 559 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,76 g |
Tuky | 13,78 g |
Vláknina | 8,04 g |
Cholesterol | 1,10 g |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,39 g |
Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 6. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Moje poznámka
Pikantní kuřecí směs s játry a paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J4PD
Nejnovější recepty
Hranolky z košťálu brokolice
Přidáno před 2 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Přidáno před 15 hodinami
Rychlý jahodovo-reveňový koláč
Přidáno před 17 hodinami
Tvarohové knedlíky s jahodovým pyré a praženou strouhankou
Přidáno před 21 hodinami
Domácí meduňkový sirup
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Jahodová palačinková roláda
Přidáno 11. 6. 2025 07:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelnačka podle mojí maminky
limosek před 11 minutami
Bezlepková bublanina s jahodami
KamBri před 8 hodinami
Tvarohové muffiny s ovocem
Nata83 před 12 hodinami
Rebarbora v karamelu na cokoliv
Hella před 14 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
OhHelloThere před 17 hodinami
Dušená krkovice s kedlubnovým zelím
Sahula před 17 hodinami
Jogurtový koláč
Sasenka před 17 hodinami
Jahodové knedlíky z tvarohového těsta
MonkaF před 18 hodinami
Vajíčková pomazánka MŇAM
Jindriskas před 18 hodinami
Suroviny:
maso kuřecí,
játra kuřecí,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
protlak rajčatový,
cukr,
pasta harissa,
vývar kuřecí,
škrob,
pepř mletý,
sůl,
olej rostlinný
Komentáře (16)
Moc dobrá směska. Uvařila jsem půlku pikantní a druhou bez harrisy. Všichni chválili
No když to chceš vidět si otevři jejich web...ja nesnáším baby v krámech
Játra nespařuji, ale našel jsem hafo rcp, kde se játra spařují a skoro stejné množství otázek, proč že se to vlastně dělá?
Stran délky tepelné úpravy je rozhodující vystihnout ten správný okamžik, kdy už z masa po vpichu nevytéká krev ani růžová šťáva; pak jsou játra jako máslo
Na rozdíl od vepřových jater (hovězí jsem nedělal celá desetiletí) nejsou drůbeží játra na zpracování tak choulostivá
OT
Óóó přírodo! Mít doma nějaké játro, tak ho hnedle hodím na pánvičku s kouskem sádla a sním ho jen tak (sůl, pepř a možná kapka vorčestru
Inak, máš to krásne, ako vždy.