Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou
Ke kouskům vepřového masa orestovaným a podušeným ve vývaru a rajčatovém protlaku přidáme růžičkovou kapustu a mrkev, které připravíme na skus. Abychom dodali trochu pikantnosti, dochutíme jídlo harissou.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 317 kJ / 1 032 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 121,71 g |
| Tuky | 57,02 g |
| Vláknina | 1,30 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9ZXA
Moje poznámka
Vepřová plec na rozmarýnu s kapustičkami a karotkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L9ZXA
Nejnovější recepty
Jednohubky na italský způsob
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí na pórku s kari a kukuřicí
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s matjesovým salátem
Přidáno před 10 hodinami
Vepřová roláda s mrkvovo-cibulovou omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
Přidáno před 10 hodinami
Jednohubky s cuketovými matjesy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Drožďové knedlíčky
Kajkajak před 8 hodinami
Kinder řezy
Ashelin před 9 hodinami
Domácí krtkův dort
Ivuss před 10 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
JanH74 před 12 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
DemonzPrahy před 13 hodinami
Pudinková buchta
magdalenka před 14 hodinami
Kuřecí s brokolicí a smetanou
Danoouch před 14 hodinami
Dušené červené zelí s povidly
Krupe před 15 hodinami
Pórkový smetanový krém se sýrovými tousty
Alusice před 16 hodinami
Pečené koleno
magdalenka před 16 hodinami
Suroviny:
plec vepřová,
karotka,
passata rajčatová,
kapusta růžičková,
rozmarýn,
cibule šalotka,
harissa,
vývar masový,
ghee,
sůl
Komentáře (3)