Výpečky triviál
Vepřové výpečky patří mezi naše národní poklady. Přitom je to jedno z nejjednodušších jídel, které v české kuchyni jsou. Stačí nakrájet maso, cibuli a česnek, přidat koření, přikrýt poklicí a pak už jen čekat, až trouba odvede svou práci.
Suroviny pro 6 porcí
6porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 243 kJ / 3 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,18 g |
Tuky | 298,93 g |
Vláknina | 15,58 g |
Cholesterol | 460 mg |
Sodík | 5,11 g |
Sůl | 12,25 g |
Sacharidy | 25,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2023
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Výpečky triviál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmkE
Moje poznámka
Výpečky triviál
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkmkE
Nejnovější recepty
Pivní cibulačka
Přidáno před 8 hodinami
Smažené rybí filety s lehkým bramborovým salátem
Přidáno před 9 hodinami
Dvoubarevná vláčná bábovka
Přidáno před 13 hodinami
Králík s cibulovou omáčkou
Přidáno 7. 10. 2025 21:36:25
Mrkvová bábovka
Přidáno 7. 10. 2025 14:47:02
Bažantí stehna nadivoko
Přidáno 7. 10. 2025 11:29:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduché vepřo-knedlo-zelo
VeronikaRob před 1 hodinou
Vláčný mrkvový dort
Ashelin před 3 hodinami
Kedlubnové zelí
Bernardy@telecom.cz před 4 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Komberec před 6 hodinami
Celerová pomazánka
Majkaa před 8 hodinami
Tažený štrúdl
MarekvariMiskovi před 8 hodinami
Dětská jablečná přesnídávka II
jana.kulkova před 9 hodinami
Suroviny:
bůček bez kosti,
cibule,
česnek,
sůl,
kmín celý,
pepř,
voda
Komentáře (1)