Perník s kofolou
Kyprý perník se zajímavým druhem přidané tekutiny na vás čeká v našem receptu. Rychlá varianta oblíbeného moučníku, kterou stačí pouze na závěr dozdobit čokoládovou polevou a může směřovat na talířky k vašim milým.
Suroviny pro 1 plech
1plech
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 231 kJ / 3 162 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,01 g |
Tuky | 67,52 g |
Vláknina | 17,10 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 205 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 567,10 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do mísy prosejeme mouku, přidáme cukr, kypřicí prášek, kakao, olej a vejce. Včas vyhřejeme troubu na 180 °C.
Krok 2: Promícháme suroviny na těsto, nakonec vmícháme kofolu. Vlijeme do pekáčku vyloženého pečicím papírem.
Krok 3: Vložíme do vyhřáté trouby, pečeme asi 25 minut. Stupeň propečení zkoušíme vpíchnutím špejle. Po vyjmutí musí být suchá. Vychladlý perník polijeme čokoládovou polevou.
Zveřejněno 11. 2. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
Moje poznámka
Perník s kofolou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z6zMv
Nejnovější recepty
Grilovaná cuketa s masovým válečkem a párkem
Přidáno před 1 hodinou
Piškotové kousky s krémem z mascarpone
Přidáno před 2 hodinami
Košíčky s karamelovým krémem a malinami
Přidáno před 3 hodinami
Květákový mozeček na topinky
Přidáno před 3 hodinami
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 3 hodinami
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Borůvkový máslový koláč
martiline před 9 minutami
Rybízový hrnečkový koláč s drobenkou
Barča před 40 minutami
Americké lívance se skořicovým sirupem
kucharicek14 před 1 hodinou
Španělská polévka
Kajkajak před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 3 hodinami
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 3 hodinami
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 5 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 6 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 6 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 6 hodinami
Suroviny:
mouka hladká,
cukr krupice,
vejce,
kakao holandské,
prášek do perníku,
olej rostlinný,
poleva čokoládová
Komentáře (7)