Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Na první pohled to může vypadat obyčejně, restovaná zelenina s bulgurem, ale opak je pravdou. Upečené kořeněné kostky dýně spojíme s vařeným bulgurem a toto duo skvěle doplní na másle restovaná cuketa se žampiony, které provoněl ještě česnek.
Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 738 kJ / 1 610 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 24,21 g |
| Tuky | 99,99 g |
| Vláknina | 29,04 g |
| Cholesterol | 38 mg |
| Sodík | 64 mg |
| Sůl | 0,05 g |
| Sacharidy | 141,52 g |
Postup přípravy
pečenou dýni a podáváme poházené natrhanými lístky omyté petrželky.
Zveřejněno 16. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo4J
Moje poznámka
Bulgur s pečenou dýní, cuketou a žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRo4J
Nejnovější recepty
Strakatý řez s jablky
Přidáno před 1 hodinou
Domácí nudle s krůtím masem a paprikami
Přidáno před 5 hodinami
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 15 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 22 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sváteční polévka s pečeným česnekem
Lida.Rose před 38 minutami
Majonézové kynuté buchty
Lendoulinecek před 48 minutami
Chilli con carne (veganské)
BlankaBulkova před 58 minutami
Vanilkové vafle
Merylas před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
EvaCh před 1 hodinou
Buchtičky s vanilkovým krémem
Blazenka před 1 hodinou
Rychlá tvarohová buchta hrnková
Simona1 před 1 hodinou
Tvarohová buchta s Margotkou
beruna1 před 2 hodinami
Krůtí stehna na rajčatech podle Dity P.
Glapet před 2 hodinami
Kynuté lívanečky
sedlaci před 2 hodinami
Suroviny:
dýně hokkaido,
olej olivový,
koření čubrica,
česnek granulovaný,
bulgur,
voda,
sůl,
olej olivový,
cibule červená,
cuketa,
česnek,
žampióny,
máslo,
Komentáře (6)
Měj se…