Trojboj z lorny

cathleen Kuchařka: cathleen

Grilování 16 názorů

Suroviny

1 kg krkovičky
1 kg vepřový bůček (libovější špice i s kůží)
300 g uzeného bůčku
4-5 cibulí
sůl
koření Čarodějka (Rojík)
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Dno lorny jen zcela nepatrně vymázneme kouskem tuku (sádlo, olej), aby se maso nepřichytlo, než pustí šťávu.

  2. Krkovičku i bůček s kůží nakrájíme na větší kousky, uzený bůček na špalíčky a cibuli na půlměsíčky. Posypeme Čarodějkou, osolíme, promícháme a uložíme do lorny.

  3. Lehce podlijeme vodou a přiklopené grilujeme na ohni.
    Hotové je měkounké, velice voňavé kouřem i použitým kořením.

Poznámka

Čekali jsme kamarády, tak jsme nachystali na oheň.

Fotku mám až z druhého dne, kdy jsme dojídali studené s chlebem, přímo z lorny.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Trojboj z lorny

Předchozí 1 2

TIP dne na email

Tématické fráze: lorna recepty maso v lorně na ohni lorna recept nerezová lorna na oheň maso v lorně nerezová lorna recepty z lorny maso z lorny recept na lornu lorna na maso nerezové lorny nerezová lorna na maso maso na lorně recepty na lornu lorna příprava lorny recepty do lorny příprava masa do lorny co je lorna maso v lodne