Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 873 kJ / 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 29,47 g |
Tuky | 14,13 g |
Vláknina | 40,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 877 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 30,63 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ryzce očistíme a nadrobno nakrájíme. V kastrole rozehřejeme máslo přidáme ryzce a dusíme do měkka. Poprášíme moukou, osmahneme, pak podléváme studeným vývarem a dobře provaříme.
Krok 2: Nakonec přidáme šikmo nakrájené fazolky, které jsme předem podusili na másle s jemně nasekanou petrželkou.
Zveřejněno 15. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Falešná račí polévka (z ryzců)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/bWJ
Moje poznámka
Falešná račí polévka (z ryzců)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/bWJ
Nejnovější recepty
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 55 minutami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno před 15 hodinami
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno před 16 hodinami
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno před 16 hodinami
Grilovaná uzená panenka s cibulovo-třešňovým chutney
Přidáno před 16 hodinami
Cuketové rolky plněné směsí masa, zeleniny a sýra
Přidáno před 16 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Klasická bramboračka
Danakoukolova před 24 minutami
Kedlubnové zelí
Merylas před 1 hodinou
Domácí rohlíky jako z pekárny
novakovajanna před 2 hodinami
Svěží smetanovo-bezinkový dort/řezy
pinonek před 17 hodinami
Jednoduchá bublanina
Helenecka 21 před 18 hodinami
Tvarohová jednoduchá bábovka
Jana.Vernerova před 20 hodinami
Jahodová buchta hrnková rychlá
Bigharvik před 21 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 21 hodinami
Pivní výpečky s bramborovými noky
trdlo před 22 hodinami
Ražniči v zapékací misce
Valis před 22 hodinami
Tématické fráze:
ryzec pravý recepty,
ryzec recepty,
ryzec pravý,
ryzec pravý recept,
ryzec,
ryzec recept,
dršková polévka z kotrče,
dršková polévka z kotrče,
dršková polévka z hub,
recepty ryzec,
elektrický tlakový hrnec recepty,
ryzec pravý úprava,
jak zamrazit kotrč,
halogenovy hrnec recepty,
recepty ryzec pravý,
recepty pro elektrický tlakový hrnec,
halogenovy hrnec,
recepty pro halogenový hrnec,
recept ryzec,
drštková polévka z ryzců
Suroviny:
ryzce,
vývar,
máslo,
mouka hladká,
fazolky sterilované,
máslo,
sůl,
petrželka
Komentáře (9)