Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 720 kJ / 3 040 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,03 g |
| Tuky | 120,55 g |
| Vláknina | 17,40 g |
| Cholesterol | 206 mg |
| Sodík | 203 mg |
| Sůl | 0,48 g |
| Sacharidy | 409,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 6. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křupavé preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KORl
Moje poznámka
Křupavé preclíky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KORl
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 4 hodinami
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 6 hodinami
Brynzové halušky
Přidáno před 8 hodinami
Sýrové placky
Přidáno před 11 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 13 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Květáková polévka
Eva_H před 8 minutami
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 2 hodinami
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 3 hodinami
Svačinové sendviče
Kajkajak před 3 hodinami
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 4 hodinami
Jarní salát
Kajkajak před 5 hodinami
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 5 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 6 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 6 hodinami
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 6 hodinami
Tématické fráze:
vyborné domací preclíky,
preclíky recept,
preclíky recept výborné,
těsto na preclíky,
pečení preclíku,
pečeme precliky,
testo na precliky jak od babicky,
recept na preclíky,
nejlepsi precliky,
precliky,
preclíky z bramborového těsta,
dobré preclíky,
domácí preclíky,
výborné preclíky,
preclíky z hery,
křupavépreclíky,
křupavépreclíky,
krupave preclicky,
preclíky bez droždí,
celozrnné preclíky
Suroviny:
mléko,
máslo,
tuk hera,
sůl,
cukr,
mouka hladká,
droždí čerstvé,
mák,
sůl hrubá,
vejce
Komentáře (20)
Přidám malá vylepšení:
1. do mouky pro pikantnost zamíchám čerstvě mletý pepř, trochu uzené papriky a adžiky
2. místo kombinace máslo/hera používám už poněkolikáté pro někoho možná vražednou kombinaci sádlo/olivový olej v různých poměrech, ovšem v celkové hmotnosti vždy oněch 150g.
Obojí myslím velice obohatí chuť výsledku.
Jen místo másla jsem dala rovnou 150 g hery a bylo to v pohodě
Dovoluji si přidat fotečky.
Jen pro úplnost - z lenosti jsme mléko ani heru s máslem neohřívaly - řekly jsme si - pekárna to ohřeje a taky jo.. takže mléko z krabice a heru v klíďo z lednice...ale pro ruční míchače bych si to předehřála..