Boloňské ragú s těstovinami
Boloňské ragú můžete připravit i bez přemíry tuku. Pokud necháte všem surovinám prolnout chutě při dlouhém dušení, docílíte autentickou a skvělou chuť a zároveň budete významně šetřit své trávení. Výslednou hustou omáčku jen doplníte vhodnými těstovinami.
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Moje poznámka
Boloňské ragú s těstovinami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QWAyq
Nejnovější recepty
Medové kornoutky s krémem
Přidáno před 19 minutami
Kokosové sušenky
Přidáno před 2 hodinami
Drážďanská štóla
Přidáno před 4 hodinami
Vanilkové rohlíčky podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí stehýnka Garam masala
Přidáno před 13 hodinami
Bulgurové rizoto
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vánoční panettone
Myska311 před 14 minutami
Jablečný štrúdl z domácího těsta
martina.mickova88 před 1 hodinou
Jehněčí guláš
stanavokr před 3 hodinami
Labužnický králík na smetaně
LumirDavid před 5 hodinami
Brokolice v nivové omáčce
zpravodaj1 před 11 hodinami
Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček
zpravodaj1 před 11 hodinami
Teplý salát z pekingského zelí s kuřecím masem
zpravodaj1 před 11 hodinami
Vepřový steak z kotlety se smaženou cibulí a sazeným vejcem
zpravodaj1 před 11 hodinami
Tvarohová štola
janatka před 13 hodinami
Rychlá kompotová buchta
brtna před 13 hodinami
Suroviny:
maso hovězí mleté,
rajče sterilované,
česnek,
celer řapíkatý,
mrkev,
cibule,
tymián čerstvý,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř mletý,
vývar masový
Komentáře (1)